Tietoa meistä

MK Details on autonhoitoon erikoistunut pieni yritys Mikkelin Otavassa. Panostamme laadukkaimpiin tuotteisiin sekä korkealaatuiseen palveluun. Tilat ovat ammattimaiset ja autonhoitoon räätälöidyt.

Mikä on Modesta?

Modesta on pieni, erittäin korkealuokkaisten pinnoitteiden valmistaja Takamatsusta, Japanista. Vuosien varrella Modesta on saavuttanut maailmanlaajuista mainetta ja tunnettavuutta kehittämällä sekä suunnittelemalla hyvin eksklusiivisia tuotteita, samalla kun se on pysynyt uskollisena arvoille, jotka ovat muokanneet paitsi meidän omaa liiketoimintaamme, mutta myös koko autonhoidon toimialaa.

Modesta juontaa juurensa vuoteen 2005 ja se on yksi vanhimmista autojen pinnoitealan yrityksistä. Alan edelläkävvijänä Modesta esitteli ensimmäisenä joukon innovaatioita, joita monet kilpailijat jäljittelevät nykyään, mukaan lukien pinnoitteiden pakollinen infrapunakovettuminen, erikoistuotteet jotka ovat saatavilla vain huolellisesti koulutetuille ammattilaisille, maailmanlaajuiset konferenssit ja monia muita innovaatioita.

Miksi Modesta?

Modesta ei ole ainoastaan pinnoite maalipinnalla. Modesta on kokonaisvaltainen palvelu autoaan arvostavalle ihmiselle.
Olemme koulutettu kokonaisvaltaisesti palvelemaan asiakasta eri osa-alueilla auton pinnoituksesta -> pinnoitteen Maintenanceen eli huoltoon. Monilla brändeillä unohtuu pinnoitteen jälkihuolto, johon haluamme panostaa asiakasta ymmärtämään sen tärkeys.

Jokainen esimerkiksi uuden auton ostaessa tietää, että vaikka miten hieno ja laadukas auto on, vaatii se myös huoltoa pysyäkseen juuri niin hyvänä, kuin se ostohetkellä on. Tämä sama pätee myös pinnoitteen huollossa. Yksikään pinnoite ei kestä ilman ylläpitoa.
MK Details opastaa mielellään oikeaoppiseen auton pesuun ja pinnoitteen ylläpitoon, kysy lisää.

Modestan tuotevalikoimasta löytyy suojatuotteet aina auton maalipinnalle, teipeille, vanteille, laseille ja sisätilan nahkapinnoille asti.

Kun paras on sinulle vain kyllin hyvä, valitse Modesta ja MK Details.

Shopping Cart