Palvelut

PPF - kiveniskuteippaukset

Paras tapa suojata uusi auto kiveniskuilta, naarmuilta ja kulumiselta.

PPF – kiveniskukalvo on 180 mikronia paksu, optisesti kirkas polyuretaanikalvo, jolla suojataan auton maalipinta ulkoisia haittoja vastaan. Kalvossa on myös ainutlaatuinen self-healing pintakerros, jonka ansiosta kevyemmät naarmut joita esimerkiksi lumiharjasta ja vääristä pesutavoista aiheutuu, lähtevät lämmön vaikutuksesta kokonaan pois.

Uusi auto kannattaa suojata jo ennen kuin sillä aletaan kilometrejä kerryttämään, koska kivien pilalle hakkaamia helmoja ei enää kannata teipata, vaan ne vaatii usein uudelleenmaalauksen (= kustannuksena kallis ja auton alkuperäinen maalipinta menetetään, mahdolliset sävyerot ymsyms.)

Yleisimpinä paikkoina autoista suojataan ajovaloumpiot, helmat ja lastausluukun alue. Hinta on aina autokohtainen, joten kysy tarjous omalle autollesi, ohessa esimerkkejä hinnoista.

  • Kalvon materiaali: TPU
  • Materiaalin paksuus: 180 mikronia
  • Läpinäkyvyys: 100%
  • Takuu 10 vuotta kellastumista ja halkeilua vastaan

Esimerkkihintoja

Lasien tummennus

Lasien tummennus on helppo tapa parantaa auton ulkonäköä ja matkustusmukavuutta. 

Nykyaikaiset sekä laadukkaat kalvot estävät tehokkaasti häikäisyä, jopa 99% haitallisista UV-säteilystä ja torjuvat auringon lämpöenergiaa  40-50%.

Tummennusten hinta määräytyy lasien koon ja määrän mukaan, hintaan saattaa myös vaikuttaa asennusta hankaloittavat tekijät.

  • Sävyinä 5% / 20% / 35% / 50%
  • Asennukselle 5 vuoden takuu
  • Materiaalin takuu: 10 vuotta

Esimerkkihintoja

Autoteippaukset

Auton yliteippaaminen on loistava tapa muuttaa auton ulkonäköä, suojata alkuperäinen maalipinta tai saada massasta erottuva yksilö.

Teippaamisessa vain mielikuvitus on rajana, sävyjä löytyy satoja, useilla eri kiiltoasteilla ja tekstuureilla. Meiltä löytyy myös 8 – värinen suurkuvatulostin jolla saadaan luotua täysin kustomoitu teippaus juuri sinun tarpeisiisi. Oli sitten kyse yliteippauksesta tai pienestä mainoksesta, kaikki onnistuu.

Teippaamalla voidaan myös muuttaa auton yksittäisten osien ulkonäköä, kuten kromilistat, peilit ja katto.

  • Käytämme vain laadukkaita materiaaleja
  • Sävyjä löytyy satoja, malliviuhkat löytyy joten tervetuloa ihastelemaan!

Esimerkkihintoja

Auton pesupalvelut

Laadukas käsinpesu ammattimaisilla aineilla ja työvälineillä

Esimerkkihintoja

Autohifi - asennukset

Perustason asennuksista kokonaisiin Custom – toteutuksiin, kysy lisää.

Shopping Cart