Maalipinnan kiillotus

Auton maalipinta kuluu ja haalistuu ajan saatossa menettäen uutuuden kiiltonsa. Maalipintaa kuluttavat ja naarmuttavat mm. Harjapesukoneet sekä lumiharja talvella lumia poistaessa. Maalipinnan ollessa himmeä ja naarmuinen on usein paras ratkaisu koneellinen kiillotus eli myllytys.

Maalipinta kiillotetaan käyttäen laadukkaita RUPES - kiillotuskoneita ja CARPRO:n kiillotustahnoja.

Työn kesto ja hinta riippuu auton koosta, maalipinnan kunnosta ja halutusta lopputuloksesta.

Hinnat alkaen 180€.
Työn kesto 1-5 päivää.

Pinnoitevaihtoehdot

Cquartz Lite

CQuartz Lite on käyttäjäystävällinen, helposti levitettävä keraaminen pinnoite! 

Tämä pinnoite perustuu uskomattomaan CQuartz UK -keramiseen huipputekniikkaan, joka on tullut tunnetuksi ympäri maailmaa. CQuartz Lite voidaan levittää yli 6 kk kestäväksi itsenäiseksi keraamiseksi pinnoitteeksi tai sitä voidaan käyttää päällysteenä jo olemassa oleville CQuartz-pinnoitteille.

Tätä pinnoitetta voidaan käyttää autosi ulkopinnalla, mukaan lukien maalit, muovit, vanteet ja lasit (lukuun ottamatta tuulilasia), kuten muutkin suositut CQuartz-tuotteet, CQuartz Lite on myös matta-turvallinen.

Alkaen 199€

Cquartz UK 3.0

CQuartz UK pohjautuu perinteiseen CQuartz teknologiaan. 

Tämä pinnoite kehitettiin kestämään Iso-Britannian kylmää ja kosteaa ilmastoa, jossa useimmat nanoteknologiset pinnoitteet epätoivoisesti yrittävät pärjätä.

Näillä ominaisuuksilla se parasta myös skandinaavisiin olosuhteisiin. Uutta nopeasti kiinnittyvää sidosta käytettiin parannuskeinona vaikeisiin olosuhteisiin ja sen ansiosta puhtaan piidioksidin määrä voitiin nostaa uskomattomaan 70 %, luoden entistäkin kovemman ja puhtaamman lasipinnan. 

Nämä parannukset antoivat CQ UK:lle mahdollisuuden olla käytettävissä jopa +5ºC lämpötiloissa ja saavuttamaan vielä kauniimman ja kestävämmän suojan, tehden siitä epävirallisen mestarin vapaasti myytävien kvartsipinnoitteiden joukossa.

Cquartz Professional

CQUARTZ Professional 2020 on suunniteltu maalattujen pintojen ja muoviosien entistä kestävämmäksi suojaksi.

CarPro uudisti merkittävästi CQPRO:n kykyä kestää suolaista ympäristöä ja ankaraa talvea mikä sopii hyvin Suomen olosuhteisiin. 

Alhaisen viskositeetin ja ympäristöystävällisen liuottimen ansiosta CQUARTZ Professional 2020 on paranneltu ja nopeammin kovettuva versio pinnoitteesta, jota parhaimmat ammattilaiset ovat jo vuosia rakastaneet. Hydrofobiset ja oleofobiset ominaisuudet ovat erinomaiset, ja se hylkii hyvin öljyjä, vettä, silikoneja, happoja, alkyylejä ja suoloja.

Kesto 2+ vuotta. 

Pinnoitteella käsittelytodistus ja 2 vuoden takuu.

Cquartz finest reserve

CQUARTZ Finest Reserve on huippuluokan lippulaivapinnoite, joka on parasta mitä autollesi voi tarjota.

Tämä seuraavan sukupolven tekniikka hyödyntää edistyksellistä hybridi-nanorakenteellista koostumusta, joka yhdistää keraamisten ja orgaanisten materiaalien välisen kuilun ja luo erittäin kiiltävän, tiheän kerroksen. Lisäksi tämä johtaa erittäin kestävään, paksuun pinnoitteeseen, jossa on edistysaskeleita erilaisissa ominaisuuksissa kuin missään muissa pinnoitteissa.

Edistyneen ”SiO2poxi” -teknologian ansiosta uusi Finest Reserve kestää erittäin hyvin kalkkijäämiä, happoja, liuottimia, jäätä, öljyjä, likaa, UV-säteilyä ja kaikenlaisia muita ympäristövahinkoja, kuten lintujen jätöksiä.

Kovalenttisen ristisidoksen saavuttamiseksi maalipinnan kanssa CQuartz Finest Reserve kiinnitetään IR-kovettimilla.

Kesto 3+ vuotta.

Pinnoitteella käsittelytodistus ja 3 vuoden takuu.